Afspraak maken

Van Dijk Klimaat

Van Dijk Klimaat BV is ontstaan uit van Van Dijk Installaties BV. Opgericht in 1949 in Dordrecht en uitgegroeid tot de installatie specialist voor het realiseren van duurzame en energiezuinige installaties. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden installaties van gebouwen en woningen op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, klimaattechniek en warmtepompen.

Een goede afstemming tussen opdrachtgever en installateur is vereist voor een succesvolle realisatie van uw project. Omdat van Dijk klimaat nauw samen werkt met Van Dijk Installaties kunnen wij vrijwel alle installaties die benodigd zijn voor het bouwen en/of renoveren van kantoorpanden en woonhuizen bieden. Dit zodat u als opdrachtgever één aanspreekpunt heeft en ontzorgd wordt.

Kortom Van Dijk Klimaat & installaties betrekken bij het ontwikkelen van uw plannen is een goed uitgangspunt voor een geslaagd project. Met onze 23 vaste medewerkers kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van advies, verkoop, installatie, service en onderhoud.

U kunt ons inschakelen voor projecten op het gebied van renovatie, onderhoud & service, nieuwbouw en utiliteit. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken in onze showroom. Hier kunt u modellen zien en passend advies ontvangen van één van onze medewerkers.

Van Dijk Installaties BV

Van Dijk Installaties BV is in 1949 opgericht in Dordrecht en is uitgegroeid tot een bedrijf met 20 vaste medewerkers, waarvan 15 allround monteurs en 5 medewerkers op kantoor. Wij zijn al 50 jaar de specialist op het gebied van installatie techniek in Dordrecht en omgeving. De vraag van de klant staat bij ons centraal, dit kan zijn op het gebied van ontwerpen, realiseren en onderhoud.

Flexibiliteit, goede prijs kwaliteit verhouding en de gepaste service leveren zijn onze kernwaarden. Wij volgen onze monteurs real time om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden door zo efficiënt mogelijk de planning te optimaliseren en te registreren. Het milieu staat bij ons in een hoog vaandel, Van Dijk Installaties BV werkt daarom alleen met energie zuinige installaties. Wij zullen ons blijven ontwikkelen om duurzame en energie zuinige installaties te realiseren en het beste te kunnen aanbieden voor onze klanten.

Van Dijk Installaties BV is lid van Uneto VNI en SEI Stichting Erkenning Installatiebedrijven en heeft de erkenningen voor Gas- en Watertechnische Installaties. Wij zijn een allround bedrijf met gediplomeerde medewerkers die dankzij het volgen van opleidingen en cursussen op de hoogte blijven van de laatste stand van installatietechnieken. Zo hebben wij ook een VCA certificaat voor veilig werken en zijn wij Stek gecertificeerd om koel technische en warmtepomp installaties te mogen plaatsen. Wij bieden u een ervaren team medewerkers welke het gehele project kunnen adviseren en begeleiden. Van de voorcalculatie, CAD installatietekeningen, de projectplanning en de productie in eigen beheer tot en met de complete installatie.

Website Van Dijk Installaties

Van Dijk Klimaat – Energiezuinige installaties