Airconditioning met warmtepomp installatie – Bloemen Kiosk – Den Haag

Bij de bloemen kiosk Snijder in Den Haag heeft Van Dijk Klimaat een geheel nieuwe airconditioning inclusief warmtepomp geïnstalleerd. De installatie was nodig om bij warme buitentemperaturen de kiosk na sluitingstijd rond de 19 graden te houden. Zo blijven de bloemen langer houdbaar.

Houten omkasting warmtepomp

In het plafond van de winkel hebben we de onderbouw inverter warmtepomp airconditioningsinstallatie van de fabrikant Diakin geplaatst. Het buitendeel van de installatie is vervolgens netjes weggewerkt in een houten omkasting. Zo is deze niet zichtbaar aan de buitenzijde.

Verwarmen en stabiliseren

Dankzij de installatie kan de gehele kiosk worden verwarmd of verkoeld. Naast gekoelde lucht wordt er ook verwarmde lucht uitgeblazen. Deze airconditioningsinstallatie is voorzien van een warmepomp functie. Van Dijk Klimaat kan dit systeem leveren en installeren. Het voordeel bij de installatie van Kiosk Snijder is dat er bij lage en warme buitentemperaturen de ruimte op temperatuur kan worden gehouden. Zo zijn zij het hele jaar voorzien van een uitstekende temperatuur.

Meer weten? Kijk bij onze dienst: airconditioning of warmtepomp.