Let op: in verband met het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze werkzaamheden aan te passen. Bekijk wat dit voor u betekent: 

Mededeling

Van Dijk Klimaat – Energiezuinige installaties

Duurzame airconditioning, luchtbehandeling en ventilatie. Waar dan ook!

Van Dijk Klimaat BV is expert in het leveren en monteren van energiezuinige airconditioning warmtepomp systemen, waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan worden. Een goede airco zorgt voor zuivere lucht, die uw woon- en werkcomfort kan beïnvloeden. Kortom, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever.

Van Dijk Klimaat is specialist in het monteren van koelsystemen (cooling) en koel- en verwarmingssystemen (heating) Een voorbeeld hiervan is het VRF R2 systeem van Mitsubishi Electric. Dit is een klimaatsysteem waarbij het mogelijk is om elke ruimte onafhankelijk van elkaar op de gewenste temperatuur te houden, door de energie uitwisseling welke plaatsvind is dit een zeer energie zuinig systeem welke tevens geschikt is als hoofdverwarming. Dit systeem is werkend te zien in onze showroom op de Einsteinstraat 60, te Dordrecht.

MEER OVER AIRCONDITIONING
KOM EENS KIJKEN IN ONZE SHOWROOM
MEER OVER ONS
CONTACT

Van Dijk Klimaat voor duurzame en energiezuinige installaties!

Van Dijk Klimaat BV is ontstaan uit van Van Dijk Installaties BV. Opgericht in 1949 in Dordrecht en uitgegroeid tot de installatie specialist voor het realiseren van duurzame en energiezuinige installaties. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden installaties van gebouwen en woningen op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, klimaattechniek en warmtepompen. Een goede afstemming tussen opdrachtgever en installateur is vereist voor een succesvolle realisatie van uw project. Omdat van Dijk klimaat nauw samen werkt met Van Dijk Installaties kunnen wij vrijwel alle installaties die benodigd zijn voor het bouwen en/of renoveren van kantoorpanden en woonhuizen bieden. Dit zodat u als opdrachtgever één aanspreekpunt heeft en ontzorgd wordt.

Kortom Van Dijk Klimaat & installaties betrekken bij het ontwikkelen van uw plannen is een goed uitgangspunt voor een geslaagd project. Met onze 23 vaste medewerkers kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van advies, verkoop, installatie, service en onderhoud.

U kunt ons inschakelen voor projecten op het gebied van renovatie, onderhoud & service, nieuwbouw en utiliteit. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken in onze showroom. Hier kunt u modellen zien en passend advies ontvangen van één van onze medewerkers.

Van Dijk Klimaat is aangesloten bij:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer